Publicado el Deja un comentario

1 any menys 1 mes i el ShoppOut

SHOOPOUT FUNDACIO RAMON NOGUERA

Avui l’Iu fa onze mesos i sembla que va ser ahir quan el vaig veure per primera vegada. Era una cosa molt petita, molt peludeta i blava, molt blava. Uns deu minuts després de néixer l’Iu ja tenia un to rosat, que a mi em va deixar més tranquil·la, i va decidir que ja era hora d’alimentar-se per primera vegada del pit de la seva mare. Aquells primers instants junts van ser únics. A casa vam passar en qüestió de dos anys de ser 2: en Nevat, el meu gos, i jo, a ser 5: en Jesús, que és el meu home, en Nevat, la Coco, l’Iu i jo. (Un dia t’explicaré com és la vida amb un nadó i dos gossos que valen per sis, qui té gossos de la raça Pinscher sap del que parlo.)

SHOOPOUT FUNDACIO RAMON NOGUERALa teva vida canvia en un instant, això no es pot negar, però el que no saps és fins a quin punt canvia! Si penso en totes les coses que he deixat de fer aquests últims 11 mesos o les coses que he fet, no me’n sé avenir. Un fill et canvia la vida i ningú t’ho pot explicar fins que t’hi trobes, a vegades serà cap a millor, la majoria, i d’altres et limitarà per fer coses que abans consideraves normals. Per a gent que estava acostumada a fer i desfer al seu gust el període d’adaptació pot ser una mica més dur, però el que és del tot segur és que cada sacrifici, cada cosa que deixes de fer o cada cosa fas de nou o que aprens val la pena. I és que amb un sol somriure del teu fill el pitjor dels dies s’esborra.

Bé, us deia que l’Iu fa avui 11 mesos i per “celebrar-ho” vaig anar la setmana passada al ShoppOut de la Fundació Ramon Noguera de Girona. Allà estaven els meus amics de Mon Marcel i també les botigues d’Eurekakids i Canada House, totes dues marques catalanes, i vaig aprofitar per comprar-li roba a l’Iu pel seu 1 any menys 1 mes. El ShoppOut és un outlet que es fa un parell de vegades l’any a la Fundació Ramon Noguera, totes les marques que hi van donen el 5% de les vendes a la Fundació, així que tots els que hi anem a comprar estem ajudant a la nostra manera.

Cris.

Kids By Cris

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *