Publicado el Deja un comentario

Boca, mà, peuFa un temps un amic em va comentar que quan el teu fill o filla es posa malalt sempre hi ha un dels dos pares que es posa malalt, el mateix sempre. Sí, ho heu endevinat! Sóc jo l’afortunada.

Ara fa un parell de dies a l’Iu li van dir que tenia el virus de boca, mà, peu. Li vam veure una erupció a mans i peus i va tenir unes dècimes de febre. Segons els metges, és un virus habitual a l’inici de la tardor i entre els nadons. I tot i que avui semblava que estava un xic millor, menys granets, més ganes de menjar, es movia més… la que ara no està bé sóc jo. Feia un parell de dies que em molestaven els ganglis de l’esquena (indicatiu de virus a l’aguait) i aquest migdia m’ha començat a caure a sobre mal de cap, esquena, ulls, orelles, articulacions i sobretot molta fred. Evidentment tinc febre.

El que em preocupa és que si demà estic malalta no sé com faré per tenir cura de l’Iu (no tinc forces ni per agafar-lo) però ja se sap, les mames tenim superpoders i podem amb tot, espero.

I a casa teva qui és el que es posa sempre malalt? El papa o la mama?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *