Publicado el Deja un comentario

El conjunt d’Hospital de Beltin

CONJUNT HOSPITAL BAMBU LILA

Bon diumenge a tothom!

Ara fa una miqueta més d’un any que l’Iu va néixer i m’he passat més d’una setmana recordant les sensacions i els moments que vaig viure aquells dies. Curiosament, una de les coses que tinc més present és la roba que l’Iu va portar els 3 dies que vam passar a l’hospital quan va néixer. No sé per què… És curiós com funciona la ment i com recorda algunes coses que, a priori, no semblen importants.

La veritat és que deu ser perquè durant aquests primers dies de vida del teu fill no el pares de mirar, i en la teva memòria, quedaran gravats per sempre aquests instants tan especials. Recordo que abans de saber si l’Iu era nen o nena ja vaig comprar un parell de conjunts per a l’hospital: un de color vermell i l’altre taronja i més tard, quan ja sabia que venia de camí un nen, un de color blau. Cada cop que veig aquests conjunts em ve el record de la primera vegada que vaig veure la cara de l’Iu… I com no pot ser de cap altra manera, s’il·lumina la meva mirada.

CONJUNT COMIC GRIS BELTIN

Haig d’apuntar que els 3 conjunts d’hospital de l’Iu eren de marques de roba infantil catalana, però que fins més tard no vaig descobrir Beltin, per mi, la marca de referència en conjunts d’hospital per als nadons. Els conjunts d’hospital de Beltin són molt còmodes i molt originals i divertits. Entra a la botiga i troba el que més t’agradi, o pregunta a través del whatsapp al número 625 24 97 62 si tens algun dubte.

CONJUNT HOSPITAL BAMBU LILA

Cris

Kids By Cris

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *