Publicado el Deja un comentario

Fira del Tèxtil i l’Iu i jo ens vestim igual

Ahir vam anar amb l’Iu a la Fira del Tèxtil de Salt. Vam estar tot el matí i vam poder gaudir també, de la botiga al carrer del barri del Veïnat. Vam comprar una mica de tot. Coses per menjar com espetec, llonganissa o sobrassada i una samarreta de peanuts&nuts. (És una samarreta handmade, com a mi m’agraden.)

Fira Textil SALT

 

També ahir, l’Iu i jo ens vam vestir igual (em feia certa enveja aquelles mames que van vestides igual que les seves filles…), vaig agafar roba de Piu et Nau (que fa roba per a nens i per a dones) concretament la samarreta de màniga llarga de ratlles per a tots dos i els Comfy Jeans (també hi són en versió short) per a l’Iu i voilà… Què us sembla el resultat??  ARA GAUDEIX D’UN 15% DE DESCOMPTE EN EL LOOK QUE PORTAVA L’IU AMB EL CODI: 15piuetnau

mama i Iu

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *