Publicado el Deja un comentario

Fira Interquilt 2015

Interquilt

Els passaInterquiltts 10, 11 i 12 d’octubre es va celebrar a Girona la 5a edició de la Fira Interquilt. I què és l’Interquilt et pots preguntar? INTERQUILT és un saló dedicat a totes les disciplines vinculades amb el món de les labors i les manualitats. El saló va néixer l’any 2012 centrant-se específicament en el patchwork i l’art tèxtil, però durant la seva trajectòria s’ha anat diversificant fins acollir diverses disciplines, totes elles vinculades amb les creacions manuals (això és el que diuen els seus organitzadors :p)

Per mi l’Interquilt va ser una autèntica sorpresa. Positiva! Crec que em vaig passar mitja tarda de dissabte mirant i remirant les paradetes. T’haig de confessar que no només dissabte tarda, sinó una estona del matí de dilluns també, just quan em vaig començar a trobar malament. Si t’agraden les manualitats, fer patchwork o teixir, fer punt o scrapbooking aquesta és sense dubte la fira de referència a comarques gironines. Us parlaré de tres de les moltes paradetes que vaig visitar que em van agradar especialment. La primera és Stampam.net que té material per fer scrap en català segells, clips, paraules de fusta… I ara pel Nadal té coses molt interessants, et deixo una foto perquè ho comprovis. La segona és tomatwins on 3 germanes, 2 d’elles bessones van decidir emprendre una aventura amb el patchwork. Als inicis feien bosses però poc a poc van afegir productes al seu catàleg. Però atenció!
Elles ofereixen els seus productes en kits, tot i que també els pots comprar els productes ja fets, també venen teles i fan classes. El dissabte jo em vaig emportar un kit per fer un coixí amb forma de mussol i un kit per fer-li a l’Iu una motxilla per la roba bruta per a l’escola bressol. Ja t’ensenyaré el resultat! I per últim Interquilt2Mas Patchwork per l’enorme quantitat de teles i productes per fer diy de qualitat i bon preu. Et recomano que remenis una mica per la seva web, tot i que moltes coses que jo vaig comprar a Interquilt encara no les tenen penjades a la pàgina online. Et recomano especilment les teles minkys i els piqué.

Aquest any com a novetat hi havia una àrea dedicada a l’exposició-venda de quilts de més de 500 m2 dins del mateix saló. Ja ho saps per a la pròxima edició! Si vas a Interquilt passaràs una estona entretinguda i agafaràs moltes idees per fer coses diy. Jo en vaig agafar, i espero que d’aquí poc te les pugui ensenyar en algun post.

Cris.

Kids By Cris.

 


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *