Publicado el Deja un comentario

L’Iu ja camina i un regalet

Iu i la xocolata

Bon vespre!

Avui l’Iu fa 20 mesos i com ja porta una mica més d’una setmaneta caminant i sembla que ja no hi ha marxa enrera us ho comunico oficialment: l’Iu ja camina!

Ha costat una miqueta, perquè no es sentia prou segur però el 26J (sí, el dia de les eleccions) es va veure amb prou forces i decisió per començar a caminar. I quin dia! No va parar. Estava tan emocionat de començar a caminar que quan més ho feia, més content es posava, i com més content es posava, encara més caminava.

La veritat és que va ser un dia molt important per al seu pare i per a mi mateixa… Però és que ara no para! Quin tio! M’encanta veure’l gaudir i tan feliç. Em fa més feliç a mi.

Iu i la xocolata
Iu i la xocolata

També volia comentar-te que et volia fer un regalet si compres en època de rebaixes a la web. Amb el codi 5euros et faré 5 euros de descompte adicional a la tevaa compra superior a 25 euros, I a més, si tens un bebé que encara usa xumet, t’enviaré amb la compra el model de porta-xumets de Kids By Cris que més t’agradi! Recorda que estem de rebaixes de roba infantil de marques catalanes i en la seva majoria, de productes fabricats aquí, que asseguren condicions laborals i que aporten valor afegit i proximitat al país i a la teva compra.

Gràcies, i que vagi molt bé el que resta de setmana!

PD: Permet-me recomanar-te vestits de gran qualitat des de 20 euros, samarretes divertides i originals a partir de 9 euros i pantalons xulos i comodíssims a partir de 10 euros que trobaràs a la web.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *