Publicado el Deja un comentario

Lletres amb vinil i un concurs d’Instagram

lletres-vinil-adhesiu

Hola bona nit a tothom!

Espero que els vostres peques hagin tingut una bona tornada al col·legi o la llar. L’Iu ja fa uns dies que feia adaptació i avui ha estat tot el dia (de 9 a 17 h). S’ho ha passat molt bé i no ha plorat (de fet només ha plorat dos dies, però a l’hora d’anar a buscar-lo…).

L’altre dia va ser l’aniversari de la meva germana i un dels regals que li vaig fer va ser handmade. Unes lletres de fusta per decorar pintades amb chalk paint i forrades amb vinil. Una xulada! Us explico que necessiteu i com ho vaig fer per a fer-ho vosaltres mateixos.

Material:

Pintura Chalk Paint del color que volgueu.

Bolígraf

Pinzell

Estisores

Cúter

Vinils Adhesius

lletres-vinil-adhesiu

Procediment:

S’agafa el vinil i es posen les lletres per la part on es pot escriure (part interna). Amb el llapis o bolígraf es traça la forma de la lletra (efecte mirall).lletres-vinil-adhesiu2

Es pinten les lletres amb pintura Chalk Paint. La primera capa amb color blanc i la segona amb color gris. Es deixa assecar una mitja horeta.

Mentre s’assequen les lletres agafem estisores i cúter i tallem les lletres que havíem dibuixat als vinils.

Un cop assecades les lletres, s’enganxen els vinils i la part que sobresurt de vinil es treu amb el cúter en una superfície apta per a fer-ho (jo vaig utilitzar una superfície de plàtic, però també es pot fer servir cartró).

 

Temps:

Depèn de les lletres que volgueu fer, i de les capes de pintura que vukguis fer, però calculeu que entre 20-30 minuts per cada lletra,

 

Ja tenim les nostres lletres llestes per posar a casa per decorar, per enganxar a la porta de l’habitació dels peques o per regalar a un amiguet dels nostres fills!

lletres-vinil-adhesiu3

lletres-vinil-adhesiu4

Aprofito per informar-vos que estic fent un concurs a instagram pel primer any de la web. Ves al perfil de @kidsbycris i busca la primera foto del dia 12 de setembre. Pots guanyar un sac Baby Bites, un collar de lactància, uns sabonets artesans per a nens, unes sabates, uns coixins i corona per l’aniversari del fill/a.

Espero que t’hagi agrada el post de Kids By Cris.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *