Publicado el Deja un comentario

Lletres decoratives

LLETRES DECORATIVES1

Bon dia!

Avui començo les manualitats. Aquesta manualitat és molt senzilleta i si el vostre fill@ ja és una mica gran, us podrà ajudar.

LLETRES DECORATIVES1

Què necessitem?

En el meu cas he agafat les lletres K, B i C i els colors blanc, blau-verd, rosa i lila. Amb aquests colors faré barreges per aconseguir els colors del logo de la pàgina de Kids By Cris.

Com ho fem?

Agafem les lletres i els hi donem una mà de pintura de color blanc. Deixem que s’assequi la pintura una mitja horeta. Agafem els colors que volem posar a cada pintura i pintem les lletres. En el meu cas pintaré la lletra B amb una barreja de rosa i lila per aconseguir el rosa Kids By Cris, per les lletres K i C farem una barreja del verd-blau i el blanc. Deixem assecar un parell d’horetes i les posem de decoració allà on considerem.

LLETRES DECORATIVES2

Pots intentar desgastar la pintura o només fer-li una capa de pintura perquè tingui un toc de fusta antiga. També pots afegir algun dibuix o decoració al teu gust. Imaginació al poder!

Em podeu demanar que us faci el nom dels vostres fills/es i els colors que vulgueu a l’adreça info@latiendadetelasmolonas.com

Cris.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *