Publicado el Deja un comentario

Mon Marcel, senzillesa de tacte suau

MON MARCEL - TARDOR HIVERN 1516

Coneixes Mon Marcel? Avui et vull parlar d’una de les meves marques de moda infantil catalana preferides: Mon Marcel. Et vull explicar la seva suavitat i delicadesa, els seus dissenys, la seva comoditat…

Mon Marcel és una marca de roba infantil catalana familiar, que produeix a Portugal i a Àsia, i que va néixer a Barcelona a finals del 2010. La font d’inspiració de la marca és la Provença francesa i l’aire del Mediterrani. Mon Marcel fa roba per vestir els nostres fills des de que neixen fins als 6 anys.

L’encarregada de dissenyar totes les col·leccions de Mon Marcel és la Yolanda, mare de dos nens i dissenyadora de tricot durant quinze anys en una gran empresa.

MON MARCEL - TARDOR HIVERN 1516Mon Marcel es caracteritza per les seves línies senzilles, sòbries i amb molta personalitat on busca aconseguir un resultat minimalista, elegant, còmode però amb molt d’estil i carácter. És realment agradable al tacte i sorprèn la delicadesa de les peces. La suavitat dels seus productes et recorda la tendresa dels nadons.Mon Marcel utilitza les teles de les millors qualitats per als seus dissenys. Cada temporada juga amb diferents combinacions, a l’estiu les seves peces són 100% cotó i a l’hivern combina cotó, llana i caixmir, posant especial atenció als detalls i als acabats.

Una cosa realment important de Mon Marcel és que treballa amb el segell de preu just i una part dels seus beneficis anuals es destinen a associacions benèfiques.

Has tocat mai un Mon Marcel?… Et convido a fer-ho!

Cris.

Kids By Cris

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *