Publicado el Deja un comentario

Per què “Kids By Cris, roba infantil catalana”?

El 6 de novembre de l’any 2014, a les set en punt de la tarda, em va canviar la vida per sempre. Després de 20 hores de contraccions i de prop d’hora i mitja empenyent (hi ha gent que diu que va ser ràpid, a mi no m’ho va semblar gaire) vaig tenir entre els meus braços a la persona més important de la meva vida: el meu fill Iu.

11885758_833766530073882_8548668585129747236_o(1)L’Iu ha canviat totalment la meva vida, els meus horaris, la forma d’organitzar-me, el treball… però sobretot ha canviat les meves prioritats. Jo abans era d’aquelles que prioritzava el meu treball per sobre de moltes altres coses. M’agradava (m’agrada) el meu treball i gaudia fent-lo. No vol dir que ara no en gaudeixi de la mateixa manera, però ara haig de compartir el temps del meu fill amb el treball i el temps del meu treball amb el meu fill, no sé si m’entens…

Ser mare és a estones difícil, estressant, exasperant, cansat… però també és una de les millors coses que hi ha a la vida. L’Iu m’ha fet replantejar moltes coses, i ha despertat la vena emprenedora que, fins ara, no havia decidit posar en marxa tot i que el meu cap no parava de donar voltes a mil i un projectes.

Bona prova d’això que t’explico és aquesta pàgina web, un projecte engrescador i divertit que no hauria estat possible sense l’Iu. Es pot dir que ell ha estat la meva petita font d’inspiració. I, com va començar Kids By Cris? Doncs quasi sense jo saber-ho: quan estava embarassada de cinc mesos i vaig començar a comprar la primera roba de l’Iu.La veritat és que per aquelles dates vaig recórrer moltes botigues i li vaig comprar moltes coses al meu nen. Haig de reconèixer que va ser un error, que comprava segons els meus gustos i no em vaig plantejar si el meu fill faria servir aquella roba, i sobretot, si el nen estaria còmode amb aquella roba. Equilicuà! Comoditat. Tot es resumeix a aquesta paraula.

Haig de confessar que entre les meves primeres compres hi havia molta roba infantil que m’encantava: un parell de texans ajustats, samarretes que es cordaven per llocs impossibles… I és que has de pensar que el teu fill necessita comoditat i llibertat de moviments. L’Iu es va posar un dels texans ajustats que li vaig comprar (d’un color verd llima preciós) prop d’una hora. Fins aquí l’ús dels texans. Mai més. No va aguantar més. No estava còmode i tenia còlics (un dia en parlarem, us recomano molta paciència) i per tant era precisament el tipus de roba a evitar.

La roba que trobaràs a Kids By Cris és el tipus de roba que segons la meva (limitada) experiència (l’Iu tot just té 10 mesos) és la que faràs servir sense problemes. Roba flexible, suau, divertida però sobretot còmoda. Ja he dit que aquesta era la paraula clau.

IU AGOST 2015A Kids By Cris només trobaràs marques de roba infantil catalana. Tinc dues raons perquè així sigui. La primera, que a casa sempre hem pensat que el producte de proximitat i qualitat tenia molts més avantatges que inconvenients. Sí, és més car. Però també dura molt més, és un producte més exclusiu i crea activitat econòmica a prop teu, i això també ens acaba repercutint a nosaltres. La progressiva desaparició de la indústria tèxtil catalana, a més de la necessitat de crear més llocs de treball per al futur dels nostres fills, m’ha fet prendre consciència de la necessitat de donar suport a les petites empreses, projectes impulsats amb il·lusió i centrats en la qualitat.

La segona té a veure també amb el naixement de l’Iu i el meu rebuig de l’explotació infantil. No m’agrada pensar que el meu fill porta roba confeccionada per altres nens que no tenen l’oportunitat de gaudir de la infantesa. Prefereixo saber que qui ha fet aquell body, aquells pantalons o aquella bandana són persones que tenen els seus drets, els seus salaris i que viuen en el millor món possible. M’acompanyes en aquesta aventura?

Cris.

Kids By Cris

Roba infantil catalana

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *