Publicado el Deja un comentario

Sabates per a nadons i Fires de Girona

Abans de parlar-vos de les sabates en els nadons m’agradaria desitjar unes bones Fires de Sant Narcís a tots els gironins i gironines. Aquest cap de setmana encara no hi hem anat, però segur que hi anirem aquests dies perquè l’Iu vegi l’ambient i per què no, per pujar a alguna atracció adequada a la seva edat.

La meva mare li ha regalat unes sabates i unes bambes a l’Iu per fires i per això us volia comentar quatre cosetes a l’hora de posar sabates als vostres nadons.

El primer que us haig de dir és que molts pediatres recomanen no posar sabates als nadons fins que no comencen a gatejar i diuen que és suficient protegir el peu del fred amb mitjons. Si us sóc sincera, crec que l’Iu té set o vuit parells de sabates que no ha fet servir més d’una o dues vegades… Ell sempre ha anat més còmode sense sabates, tenia molta més llibertat de moviments i el fet que els experts recomanessin no posar-li em va acabar de fer decidir.

Ara que li falten dies per fer un any la iaia li ha comprat dos parells de sabates adients per a la seva edat, no són tous però tampoc són de sola dura, sinó que són adaptats per gatejar i fer les primeres passes. La veritat és que són molt maques i l’Iu ja sembla més gran quan va amb elles posades però encara se li nota certa incomoditat i tot sovint se les treu. Suposo que segons vagin passant els dies l’Iu s’acostumarà i ara que deu faltar poquet perquè comenci a caminar estarà agraït de tenir unes bones sabates.

adidas_dragon_Iu

Quan vam anar a comprar les sabates vaig llegir uns consells en una pàgina web de metges que em van semblar prou interessants i que us els deixo aquí per si us els voleu llegir:

– Revisar periòdicament la mida de la sabata, en aquestes edats el peu creix ràpid i pot canviar de numeració tan sols en tres mesos.

– No és bo aprofitar les sabates d’un altre, la sabata s’emmotlla a cada peu en particular.

– Les sabates han de ser còmodes des del primer moment, s’han d’emprovar sempre els 2 peus i amb el nen dret.

– És millor comprar-les a la tarda, hi ha una diferència del 4% del volum del peu respecte al matí.

I tu, com vas fer amb el tema de les sabates amb el teu nadó?

 

Cris.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *