Publicado el Deja un comentario

Suindiatic, handmade in Argentona

Logo Suindiatic

Suindiatic és una de les marques més sorprenents que podeu trobar. Un producte artesanal i exclusiu que es fa només en quatre mans en una empresa familiar.
Logo Suindiatic
Suindiatic va nèixer quan la Ivette, la creadora de la marca, va haver de guardar repòs a casa durant un temps i es va aficionar a cosir. Va començar per un bolso per un casament. I amb l’acceptació que tenia va anar fent-ne per altra gent. Més endavant, quan va néixer la seva filla Ilana va començar a fer-li culots, ja que no en trobava enlloc, i com van agradar molt als amics i coneguts, en va començar a fer de molts tipus diferents.

Un cop dominat el culot, la Ivette va anar aprenent a fer més peces de roba com pantalons, jerseis, sabates. També es fa afeccionar a fer bosses de cotxet o d’hospital, cambiadors de viatge i tot de coses per l’univers del nadó.

Com deia, tot el que es fa a Suindiatic es fa a quatre mans. A l’empresa hi treballa l’Ivette i el seu marit Jordi, i ells s’encarreguen de fer-ho tot, des de tallar, confeccionar i gestionar tot el necessari per tirar endavant la seva empresa.

En aquesta empresa familiar els productes els confeccionen a les golfes de casa, on hi tenen les màquines. Això no els impedeix ser tremendament actius i orginals, no només fan una tria per temporada, a vegades van actualitzant les teles i els colors diverses vegades. També van triant durant l’any, i a vegades ja tenen dissenys pensats per futures temporades.

suindiaticfoto2 suindiaticfoto3 suindiaticfoto

Jo estic molt feliç de poder-los ajudar a vendre la seva roba per a nadons feta a Catalunya.

Suindiatic, roba infantil handmade in Argentona!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *