Publicado el Deja un comentario

Teles fetes aquí, teles Barcelona Fabrics

tela-ovejas-laneras Barcelona Fabrics

Bones de nou,

Em costa escriure perquè últimament tinc molta feina entre l’Iu, el treball de matins, Kids By Cris i les seves xarxes socials, l’estudi i les classes de costura per millorar la meva tècnica i el blog el tinc una mica oblidat. Però si us vau fixar, ara fa uns dies que a la web hi ha una nova categoria: teles.

Us volia presentar les teles de Barcelona Fabrics. La seva creadora la Lídia Cruells va pensar que seria una bona idea fer teles a Catalunya (Made in Barcelona) d’una excel·lent qualitat i aportar un valor afegit al producte. Les teles de Barcelona Fabrics les ha dissenyat la il·lustradora Carme Sala i la primera col·lecció de teles es diu: coser y tejer. Totes les teles tenen algun motiu relacionat amb la costura, són molt originals i divertides!

Jo ara estic fent diversos projectes que us aniré explicant a poc a poc, de moment us deixo algunes de les teles disponibles a la web perquè les veieu i perquè, si us agraden, penseu en algun projecte xulo per a fer per als vostres peques.

tela-ovejas-laneras Barcelona Fabrics
Tela Ovejas Laneras Barcelona Fabrics
tela-figuras-de-papel Barcelona Fabrics
Tela Figuras de papel Barcelona Fabrics
Tela Perchas Barcelona Fabrics
Tela Perchas Barcelona Fabrics

De moment a la web seguiràs trobant, les millors marques catalanes de moda infantil com Piu et Nau, Mon Marcel, Melic, Beltin, Papilla de Fruta, Petit Oh, Suindiatic, Picnik Barcelona o Baby Bites. Kids By Cris, roba infantil catalana.

Cris.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *