Publicado el Deja un comentario

Temps de Flors i 20% descompte amb codi mamakids

Bon vespre i bona entrada al cap de setmana.

Ho sé. Porto moltíssim sense escriure, però hi ha hagut canvis importants a la meva vida i a la de l’Iu per justificar la meva falta “d’inspiració” i de temps per escriure una estona al blog. Perdoneu, no tornarà a passar. Crec que ja s’ha normalitzat una mica la situació, però.

Tot sembla indicar que a Girona tindrem un Temps de Flors passat per aigua. I la veritat, és una pena. Si algun d’aquests 9 dies que tenim Girona ben engalanada para de ploure aprofitaré per fer fotos i fer una entrada al blog perquè tothom que no sigui de Girona vegi el que s’està perdent per no venir aquests dies a la ciutat.

Si us haig de ser sincera, no és una setmana massa “adequada” per a mi, ja que sóc al·lèrgica a les flors i les “multituds” em posen un xic nerviosa, m’angoixa molt, però val la pena dedicar una estona per recórrer Girona i els seus racons, tan singularment decorats que valdrà la pena fer cues, tenir estornuts i tenir la ciutat envaïda per “turistes”. Us convido a que us apropeu a la ciutat i gaudia d’uns dies únics!

Bé, però si aquest cap de setmana plou, no us preocupeu. Podeu passar el cap de setmana mirant la web i aprofitar-vos del descompte de 20% a tots els productes amb el codi mamakids. Sí, he ampliat aquest cap de setmana la promoció. Però com tot sembla indicar que tindrem temps per mirar estona la web i hi ha coses tan xules… No m’he pogut resistir! Tindreu el cap de setmana per mirar i remirar la roba infantil de la web, i decidir si aquell vestit de Picnik Barcelona o aquells shorts de Piu et Nau són els ideals per al teu peque. Ja saps que les marques que hi ha a la web treballen amb etiqueta de comerç just o dissenyen i fabriquen aquí, que aporten valor afegit a la roba i creen activitat econòmica. #slowfashion #ethicalfashion

20%

Així que ja saps, aprofita el descompte del 20% amb el codi mamakids i posa guap@, guap@ al teu peque.

Cris.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *