Publicado el Deja un comentario

Un viatge i una altra guanyadora

IU CADIRETA COTXE

Aquest cap de setmana hem estat fora. El meu home, l’Iu i jo mateixa hem anat a Xàtiva a veure la familia. Feia un parell de mesos que no baixàvem i he trobat als meus nebots molt grans i molt guapos (això com sempre). El primer cop que l’Iu va anar a València va ser quan encara no tenia dos mesos, el nadal de l’any passat. Des de llavors han passat 9 mesos i el viatge en cotxe ha estat molt diferent.IU CADIRETA COTXE

Fa un temps l’Iu dormia pràcticament tot el viatge. Es despertava a mig camí, paràvem perquè mengés i tornàvem a fer l’altre mig camí. Aquesta vegada quasi no ha dormit i es fa força difícil viatjar perquè no li agrada gaire la cadireta… Durant el trajecte hem jugat amb el seu nino, hem cantat, hem jugat a amagar, a cridar al papa però no he evitat que bona part del viatge l’Iu se l’hagi passat plorant.

La veritat és que cada vegada és un xic més complicat viatjar amb l’Iu, però el pròxim viatge tenim una arma secreta… Una peli de dibuixos! Això sí, ha d’estar plena de cançons sinó, no serveix. Què fas tu quan feu un viatge llarg? Tens alguna estratègia per fer els viatges més divertits?

Et volia comentar que ja tenim guanyadora per al concurs de la página de Facebook de Kids By Cris, l’Eva. Avui mateix li he enviat un mail i quan contesti li demanaré que faci una foto del premi perquè la puguis veure. A més et volia dir un secret… En pocs dies tindré una nova marca de roba de roba infantil catalana a la botiga que no et deixarà indiferent!

Cris.

Kids By Cris

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *