Publicado el Deja un comentario

Visca Baby Bites!

baby bites
Bona tarda!
Fa un temps vaig enviar un qüestionari a totes les marques amb les quals treballo per tal de saber més d’elles i que tu també poguessis saber alguna coseta més. Avui m’agradaria que llegissis sobre Baby Bites, una empresa gironina, amb producte de proximitat i amb un personal super agradables. Espero que això faci que encara t’enamoris molt més dels seus sacs i complements per nadó.
baby bites
Com i quan sorgeix la idea de fer una empresa de roba infantil? Qui té la idea?
La idea sorgeix quan un bon dia l’Andrea ha de fer un regal a un nebot, però no vol un regal normal ni comprar-lo a una botiga de nens, vol alguna cosa original. Per això, parla amb la Sofia, que és dissenyadora de moda, i li demana que faci quelcom graciós que deixi els pares amb la boca oberta. D’aquell experiment va sortir el primer ‘peix’, i d’allà la gran idea de fer-ho un negoci de les dues.
Quanta gent hi treballa? Qui és qui?
A Baby Bites som ja 7 persones treballant! En poc temps hem augmentat l’equip d’una manera al·lucinant. La Sofia s’encarrega de tota la producció, control dels tallers, estoc; l’Andrea de la gestió de les botigues, a més de totes les creativitats a nivell d’imatge de marca; en Joan és el responsable d’exportació, qui s’encarrega de tot el que té a veure amb l’estranger, com els distribuïdors, les botigues a l’estranger, etc. L’Anna és la responsable d’administració, i ella porta tot l’ordre de l’empresa. Sense ella no sé què faríem; En David és el pallasso de la oficina, no para de fer-nos riure, però a més del riure també és la persona que s’encarrega de les comandes, de tenir-ho tot en ordre i gestionar els enviaments i rebre paquets. És un crack!; la Paz és la responsable de comunicació, i porta tot el contacte amb la premsa, les celebrities, les bloggers… I té tot el control de les xarxes socials, com Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram, blog. I, per últim, el Tristán, el nostre assessor. Ens guia pel bon camí cap a l’èxit gràcies a la seva gran experiència en el món empresarial. Per culpa seva hem crescut molt en els últims mesos i cada vegada és tot més seriós.
On fabriqueu? Com i quan escolliu els colors de la temporada?
Tots els teixits que fem servir, a més de la producció, surt de la província de Barcelona (made in Barcelona), i n’estem molt orgullosos! És complicat avui dia trobar empreses que apostin pel quilòmetre zero, però nosaltres ho tenim molt clar i lluitem cada dia perquè així continuï sent.
Els nostres models no canvien per temporades, no ens guiem d’aquesta forma com la resta de marques
Per a vosaltres quin pes té que Catalunya hagi estat un lloc de tradició tèxtil?
Ens facilita molt les coses perquè tenim a mà moltes empreses de gran tradició i amb molt de recorregut que sempre ens fan costat a l’hora d’escollir teixits o d’innovar a nivell de disseny.
Què en penseu de l’explotació infantil? Aporteu alguna part dels vostres beneficis a algun tipus d’acció social?
És una llàstima tot el que envolta l’explotació infantil i fem el que està a les nostres mans per evitar-ho. Des de fa relativament poc col·laborem amb l’Hospital Sant Joan de Déu regalant-los alguns dels nostres sacs que han quedat descatalogats o que simplement tenen alguna tara de confecció.
Espero que us hagi agradat!
C.
Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *